Vi er en familie på fire (Ivar Holen og Kristin Sønstesby + barna våre: Erik og Camilla ) som driver et dyrepensjonat på gården Ullerud i Aurskog. Aurskog ligger ca 20 min. kjøring øst for Lillestrøm, på Romeriket.

Vi er et godkjent dyrepensjonat. 
I hundepensjonatet har vi 25 rom/bur for hunder i ulike størelser. Disse 25 rommene/burene er delt opp i 3 adskilte avdelinger. Vi har vannboren gulvvarme i alle rom, den vannborne varmen er delt opp i flere soner. Slik at vi kan ha tilpasset temperatur til forskjellige hunder. ( Det er stor forskjell på polarhunder, og korthårete hunder.) Vi har eget isolat dersom et dyr skulle bli sykt, og vi har kort vei til veterinær.
Vi satser på at hundene skal ha stor plass å løpe på. Derfor har vi gjerdet inn et jorde på 50 mål. Der kan vi lufte hunder å la de få strekke på beina. Vi har også en luftegård på ca 15 mål hvor sosiale hunder kan løpe og leke sammen. Videre har vi noen luftegårder på ca 1 mål for mindre grupper eller hunder som ikke kan gå sammen med andre.
I forbindelse med dette, viser vi til artikkelen på side 44-46 i bladet Hundesport nr 11/12-11, skrevet av Anne Indergaard,hvor hun skriver om viktigheten av at hunder kan få løpe noe fritt i kontrollerte omgivelser. De skriver: «Det er viktig for hundens velferd å bli gitt en smule frihet, noe de får ved å strekke ut, springe og leke, mens de lærer seg sosiale ferdigheter og blir gitt mentale utfordringer. Hunden er ikke skapt for å tilbringe hele livet i bånd!» Dette sier Per Nymark i denne artikkelen. I dette fikk han støtte fra Heidi Melø og Odd Harald Bolgnes.

Vi har lang erfaring med hunder og andre dyr. Vi har selv holdt på med hunder, stort sett fuglehunder, i over 20 år. Ivar har instruktørkurs 1 gjennom fuglehundklubbenes forbund. Kristin har ca 2 års erfaring som dyrepleier på poliklinkikken smådyr ved Norges veterinær skole.

Vi tar også i mot gnagere, fugler og katter.

Beliggenhet

Dyrepensjonat ligger i rolige og landlige omgivelser. Luftegårdene er skjermet mot trafikk og støy.
Aurskog ligger 20 minutter øst for Lillestrøm. En følger riksvei 170 mot Bjørkelangen. Aurskog ligger mellom Fetsund og Bjørkelangen.

Fra Lillestrøm: Når du passerer rundkjøringen i Aurskog kjører du rett frem i ca. 1,7km. Tar så av til venstre (Svensjø bru). Viktig å ta 1.vei til venstre igjen. Veien heter Ullerudveien. Du kjører over en liten bru, ta så til høyre rett etter brua.Veien heter Ullerudbakken. Kjør veien opp og du vil se luftegårder på høyre side, et stort hvit bolighus og en stor brun driftsbyging.

Fra Bjørkelangen: Følger rv 170 mot Fetsund. Kjører gjennom Lierfoss. Når du kjører inn i Aurskog, tar du av til høyre rett etter at du har kjørt under en brun gangbru. (Svensjø bru). Følg så videre 1. vei til venstre, Ullerudveien, over en liten bru, 1. vei til høyre rett etter brua, Ullerudbakken. Gården er den første gården på høyre side.

For å komme i kontakt med oss kan du bruke:
e-post: 
Ivar.Holen@online.no kr-soen@online.no 
tlf: 984 61 373  /   932 08 558

Har du lyst til å komme og ta en titt er du hjertelig velkommen. Ring og avtal evt. tid.

VELKOMMEN TIL OSS!